Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai kiaušiniai (atskirti tryniai nuo baltymų)
šiek tiek grietinė (flakonuose arba sausa (pagaminta pagal instr.))
50 gramų šokoladas (pieniškas)
50 gramų kakava ((milteliai))
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 valgomieji šaukštai vanduo
2 valgomieji šaukštai brendis
šiek tiek pistacijos (skrudintis, sūdytos be kevalo)
šiek tiek aviečių (šaldytos ar šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir kaitinant garų vonelėje maišyti iki vienalytės masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Sviestą gerai išplakt kartu su brendžiu.
3.
Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti paruoštą sviestą.
4.
Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve bent kelias valandas. Prieš patiekiant, dėkite grietinėlės, berkite riešutukų ir papuoškite avietėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir kaitinant garų vonelėje maišyti iki vienalytės masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.

  2. Sviestą gerai išplakt kartu su brendžiu.

  3. Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti paruoštą sviestą.

  4. Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve bent kelias valandas. Prieš patiekiant, dėkite grietinėlės, berkite riešutukų ir papuoškite avietėmis.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų