
Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | šokoladas (juodas kartus ) |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | miltai |
50 gramų | konjakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | krakmolas |
50 gramų | kakava |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų,konjaką bei šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Masę supilti į keksiukų formeles arba į vieną didelę kekso formą, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dribsnių keksiukai
-
Šventinis keksas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Kefyro keksiukai su moliūgais
-
Keksas su razinomis
-
Kalėdiniai keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Bananiniai varškės keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Keksas su aguonomis
-
Keksas su mėlynėmis
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Keksiukai su spanguolėmis
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šokoladas, juodas kartus ,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
120 gramų -
Konjakas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Krakmolas,
50 gramų -
Kakava,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo eiga:
Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų,konjaką bei šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Masę supilti į keksiukų formeles arba į vieną didelę kekso formą, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Danguolė
2017-04-11 15:12
Puikus, ypač vaikai mėgsta.
-
Patricija
2016-01-10 11:43
Puikiai viska supratau vau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...