Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Ežiukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Marinuota silkės filė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sūri širdelė
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...