Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Mumijos
-
Pingviniukai
-
Greitas užkandis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Seniai besmegeniai
-
Pica studentiška
-
Omletas
-
Dešrelės spiralėje
-
Sumuštinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Sūrio piršteliai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Silkė patale
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...