Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | silkė (filė) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | krienai |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vegetariškos picutės
-
Omletas su sūriu
-
Stebuklingas omletas
-
Vištienos drebučiai
-
Tradicinė silkė
-
Kepti kiaušiniai
-
Sūrio sausainiai
-
Duona su įdaru
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Grybukai po sniegu
-
Įdarytos dešrelės
-
Įdarytos paprikos
-
Kibinai
-
Marinuota skumbrė
-
Tobulas mėsainis
-
Šaltiena
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
