Ryžių košė
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | ryžiai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pieniška ryžių košė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Lietuviška kopūstienė
-
Ruginė košė
-
Skani avižinė košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Bulvių košė su sūriu
-
Desertinė avižinė košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Rabarbarų tyrė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Makaroniada
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Karamelinė košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Manų košė su riešutais
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
