
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Bulvių kukuliai
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Melionų- manų košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Skani manų košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Saldi makaronų košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...