
Ryžių košė
INGREDIENTAI:
250 gramų | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Bulvių košė
-
Melionų- manų košė
-
Vištiena su ryžiais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Skani grikių košė
-
Biri grikių košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Grikių plovas su vištiena
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Morkų ir bulvių košė
-
Silkė su manų koše
-
Grikiai termose
-
Kepti ryžiai
-
Tarkuotų bulvių košė
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...