Ryžių košė
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | ryžiai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rytietiškas rizotas
-
Manų ir moliūgų košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Sauliaus manų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Bulvių košė su varške
-
Desertinė avižinė košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Šventinis grikių rizotas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Linksmoji bulvių košė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Desertinė grikių košė
-
Grikiai termose
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Kepti ryžiai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Bulvių košė su vištiena
Ryžių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
250 gramų -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami verdančiu pasūdytu vandeniu ir maišant užvirinama. Verdama 15 min. uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau 5—10 min. palaikoma orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Noda
2008-10-03 01:21
Na tai ryziai garnyrui kaip suprantu.
-
Goda Sabutyte
2008-10-02 20:11
Nenoriu izeisti bet ta kose turbut naudoja i mirsraine,ir turbut visi ta kose zino paparasta virinta kose tik ne man.....:]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
