Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.

Bulvių košė su spirgais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | bulvių (nuoviras) |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | bulvių (nuoviras) |
0.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Citrininiai ryžiai
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Karamelinė košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Grikiai termose
-
Sorų kruopų košė
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Desertinė avižinė košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Grikių košė su sūriu
-
Moliūgų košė su medumi
-
Virti žirniai
-
Kepti ryžiai
-
Manų apkepas su razinomis
Bulvių košė su spirgais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Juodieji pipirai, malti
-
Bulvės, nuoviras,
1 stiklinė - Druska
-
Bulvės, nuoviras,
1.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...