Prabangūs kakavos pyragaičiai
AUTORIUS:
Alma.K
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
4 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
50 gramų vyšnios (šaldytos be kauliukų )
6 vienetai kiaušiniai
500 mililitrų cukrus
650 mililitrų kvietiniai miltai
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
4 valgomieji šaukštai kakava
250 gramų sviestas ( 82% riebumo )
250 mililitrų pienas
100 gramų glajus ( DR.OETKER (baltojo šokolado))
100 gramų glajus ( DR.OETKER (pieninio šokolado))
1 žiupsnelis cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
2.
Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Prabangūs kakavos pyragaičiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.

  2. Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Alma.K
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų