
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Helovyno užkandžiai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Naminė pica
-
Pomidoriukai
-
Pica
-
Skani užkandėlė
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Daržovių užkandėlė
-
Girti čeburėkai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...