
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Įdaryti agurkėliai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Mocarelos užkandis
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Bulviniai traškučiai
-
Silkė su burokėliais
-
Žuvies tortas
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vegetariški čeburėkai
-
Bulvių pyragėliai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Užtepėlė
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...