Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Šokoladinės vynuogės
-
Pakora
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Paprikų suktinukai
-
Sūrios lazdelės
-
Riešutų užkandėlė
-
Silkė pataluose
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Obuoliai skarelėse
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Roksės užkandėlė
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Silkės su citrina
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Braškės šokolade
-
Kiaušininė užkandėlė
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
