Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Boružėlės
- Kibinai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Duona su įdaru
- Saldus užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Krevetės su pomidorais
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Obuoliai skarelėse
- Skanėstas "Vitaminai"
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Vegetariškos picutės
- Silkė su paprikomis
- Varškės kamuolėliai
- Kepti svogūnai tešloje
- Traškus migdolų užkandis
- Girti čeburėkai
- Silkė su saulėgražomis
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...