
Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vasariškas omletas
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Tradicinė silkė
-
Vaisių vėrinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai
-
Įdarytos paprikos
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...