Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Mini picos
-
Omleto keksiukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Šventiniai žaliukai
-
Kiaušinis avokade
-
Tobulas mėsainis
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta duona "Su skyle"
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
