Sausainius ir riešutus sumalkite.
Į šią masę įmaišykite jogurtą, varškę, cukrų ir kakavą.
Suformuokite pailgus kukulius ir pamirkykite juos ištirpintame šokolade.
Palikite, kad šokoladas sukietėtų.
Skanu ir paprasta :-)
Šokoladinis desertas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | varškė |
| 100 gramų | sausainiai („Selga“) |
| 3 valgomieji šaukštai | jogurtas |
| 50 gramų | graikiniai riešutai |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | kakava |
| 100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Želė su vaisiais
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Sausainių tortas
-
Mėlynių ledai
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Bananų šerbetas
-
Nugos tortas
-
Abrikosų šerbetas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Braškumėlis
-
Plakti ledai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Melionų desertas
-
Tortas "Mozaika"
Šokoladinis desertas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
200 gramų -
Sausainiai, „Selga“,
100 gramų -
Jogurtas,
3 valgomieji šaukštai -
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius ir riešutus sumalkite.
Į šią masę įmaišykite jogurtą, varškę, cukrų ir kakavą.
Suformuokite pailgus kukulius ir pamirkykite juos ištirpintame šokolade.
Palikite, kad šokoladas sukietėtų.
Skanu ir paprasta :-)
Reklama:
Komentarai (6)
-
geras
2013-03-18 22:41
Skaniai atrodo
:-)
-
Aurelija
2013-03-18 15:43
tikrai labai skanus receptas! :myliu:
-
gurmanas
2012-12-30 20:35
va sitas neblogas labai skanu ir greitai :super2: gimtadienio proga daug geriau atnesciau sita nei dovana :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
