Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 250 gramų | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
| 200 gramų | aguonų |
| 500 gramų | uogienė (tiršta) |
| 500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai skarelėse
-
Pyragas su uogiene
-
Pyragaitis
-
Tortas Napoleonas
-
Sezaminis gardėsis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Imbieriniai sausainukai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Kepenėlių duona
-
Pyragas "Karpatai"
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Sauliaus Vafliai
-
Meduolis su obuoliais
-
Bakalieno Tinginys
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Mielinė tešla ir jos įdarai
-
Česnakinė duona
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
