Pyragas su uogiene ir varške
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
250 gramų cukrus
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis soda
1 vienetas citrinos (žievelė, tarkuota)
200 gramų aguonų
500 gramų uogienė (tiršta)
500 gramų varškė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su uogiene ir varške

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų