Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Bandelės su aguonomis
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Florentinai
-
Dešrelės tešloje
-
Bandelės širdutės
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Vafliukai
-
Biskočiai
-
Baltas greitpyragis
-
Svogūnų pyragas
-
Kapučininiai keksiukai
-
Pyragas su kukuliais
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Piršteliai su kmynais
-
Obuolių pyragas
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...