Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!

Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Napoleono pyragaičiai
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Arbatiniai sausainiai
-
Bandelės su cinamonu
-
Kepenėlių duona
-
Naminis lavašas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Avižiniai sausainiai
-
Paukščiukai
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Vengriški pyragėliai
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Karamelinės lazdelės
-
Vafliai su kiviais
-
Bandelės su įdaru
-
Pica su grybais
-
Vaflinis pyragas
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...