
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vasariškas omletas
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Tradicinė silkė
-
Vaisių vėrinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai
-
Įdarytos paprikos
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...