Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | dešrelės |
| šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
| šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Žuvies tortas
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkių vyniotiniai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Brokoliai tešloje
-
Užklota pica
-
Suvyniotos dešrelės
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Šventiniai žaliukai
-
Šventinis kelmas
-
Krevetės šoninės patale
-
Šokoladinės braškės
-
Užtepėlė su tunu
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
