
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Sūrios lazdelės
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kalmaras vyno padaže
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Įdarytos dešrelės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Alinos čeburekai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Šokoladinės braškės
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...