
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Skanios "Bačkutės"
-
Įdaryti avokadai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Įdarytos bandelės
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Baltoji trobelė
-
Vytinta išpjova
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tuno pica
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Pakora
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Boružėlės
-
Karštos bandelės
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...