
Patisonų blynai
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
75 gramai | cukatos |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sorų blynai
-
Varškės blynai
-
Lietiniai su lašiša
-
Morkų blyneliai
-
Avižiniai blynai
-
Japoniški blynai
-
Bulviniai blynai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Burokėlių blynai su varške
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai
-
Rudeniški cukinijų blyneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Krevečių blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
Patisonų blynai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukatos,
75 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti patisonai supjaustomi, išverdami ir ištrinami pro sietelį. Sudedamas sviestas, cukrus, kiaušinių tryniai, miltai, soda, išplakti baltymai su druska. Viskas sumaišoma ir kepami blynai.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...