
Olandiška silkė
INGREDIENTAI:
8 vienetai | silkė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vasariškas omletas
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Tradicinė silkė
-
Vaisių vėrinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai
-
Įdarytos paprikos
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Olandiška silkė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
8 vienetai - Citrinų sultys
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Sviestas
- Krapai
- Petražolės
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, atsargiai išėmus vidurius, apšlakstomos citrinos sultimis, pasūdomos, apibarstomos pipirais ir iš abiejų pusių apkepinamos. Po to nugaros keliose vietose įpjaunamos ir prikemšamos šviežių, smulkiai supjaustytų ir su sviestu sumaišytų krapų bei petražolių lapelių. Silkės paduodamos tuoj pat su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...