Morkos su tekila
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | morkos |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 0.25 valgomojo šaukšto | krapai (džiovinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 50 mililitrų | tekila |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Girti čeburėkai
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Ežiukai
-
Krevetės su pomidorais
-
Lavašo sumuštiniai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Suvyniotos dešrelės
-
Grybų užkandis
-
Krekerių užkandėlė
-
Olgos šventinė silkutė
-
Šokoladinės vynuogės
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Kiaušiniai su arbata
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Mini sumuštinukai
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Vištos spurgos
-
Silkė su pomidorais
-
Mažos sūrio picos
Morkos su tekila
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
500 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, džiovinti,
1/4 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Tekila,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
loretas
2013-01-04 23:19
cia tipo tekilos gadinimas :-p
-
liu
2010-04-17 11:37
cia,tipo,garnyras? :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
