
Morkos su tekila
INGREDIENTAI:
500 gramų | morkos |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.25 valgomojo šaukšto | krapai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
50 mililitrų | tekila |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Morkos su tekila
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
500 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, džiovinti,
1/4 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Tekila,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskuskite ir supjaustykite 5 mm. storio skritulėliais. Svietą įkaitinkite keptuvėje. Į keptuvę sudėkite morkas ir kepkite maišant 10 min. Įberkite krapų, druskos ir pipirų. Gerai pamaišykite ir padidinkite ugnį. Užpilkite ant morkų tekilą ir ją uždekite. Kol tekila dega, maišykite morkas. Kai užges - iš kart patiekite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
loretas
2013-01-04 23:19
cia tipo tekilos gadinimas :-p
-
liu
2010-04-17 11:37
cia,tipo,garnyras? :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...