
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė avižinė košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Moliūginė košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Smaližių avižinė košė
-
Skani grikių košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Moliūgų košė su medumi
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Perlinių kruopų košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...