Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su sūriu
-
Vaikiška tyrelė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Karamelinė košė
-
Špinatų tyrė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Moliūgų košė su medumi
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinės košės pudingas
-
Desertinė grikių košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Linksmoji bulvių košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
