
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Avižinės košės apkepas
-
Sorų kruopų košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Manų ir moliūgų košė
-
Manų košė su riešutais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Manų košė su vaisiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Puri ryžių košė
-
Bulvių košė su sūriu
-
Vaisinė avižinė košė
-
Airijos bulvių košė
-
Skani grikių košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Karamelinė košė
-
Avižinės košės pudingas
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...