Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinės košės apkepas
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Airijos bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kvietinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Bulviškienė
-
Manų košė su bananais
-
Rytietiškas rizotas
-
Perlinių kruopų košė
-
Grikių gėlės
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
