
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Bulviškienė
-
Grikių košė su sūriu
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Kepti ryžiai
-
Karamelinė košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Graikiškos bulvės
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Žirnių tyrė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Bulvių košė su grybais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...