Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Avižinė košė
- Grikiai su vištiena
- Puri ryžių košė
- Graikiškos bulvės
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Manų apkepas su razinomis
- Kopūstienė su grybais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Žirnių tyrė
- Grikių košė su sūriu
- Špinatų tyrė
- Lietuviška kopūstienė
- Avižinės košės apkepas
- Desertinė avižinė košė
- Kvietinė košė
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Kepti ryžiai
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...