
Moliūgų košė su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Perlinių kruopų košė
-
Moliūginė košė
-
Moliūgų košė
-
Sorų kruopų košė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Melionų- manų košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Kepti obuoliai
-
Manų apkepas su razinomis
-
Pieniška ryžių košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Bulvių košė su spirgučiais
Moliūgų košė su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas, ir, išskobus sėklas, supjaustomas griežinėliais, truputyje vandens verdamas, kol suminkštėja. Tada suberiami griežinėliais supjaustyti obuoliai ir verdama maišant, kol sutirštės. Išvirta masė ištrinama pro sietelį, pagardinama cukrumi, druska, sviestu, viskas sumaišoma.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...