
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pienas (mėgiamas) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis) |
1 saujelė | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | malto cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinės košės pudingas
-
Desertinė avižinė košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Avižinė košė
-
Skani avižinė košė
-
Karamelinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Bulvių košė -kaimiškai
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pienas, mėgiamas,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Obuoliai, nedidelis,
1 vienetas -
Razinos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas cinamonas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eimantas
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai