
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pienas (mėgiamas) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis) |
1 saujelė | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | malto cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinė košė
-
Skani avižinė košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Vaisinė avižinė košė
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Desertinė avižinė košė
-
Karamelinė košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinės košės apkepas
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinės košės pudingas
-
Grikiai su vištiena
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pienas, mėgiamas,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Obuoliai, nedidelis,
1 vienetas -
Razinos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas cinamonas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eimantas
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai