Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
AUTORIUS:
Eimantas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Eimantas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė pienas (mėgiamas)
50 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas obuoliai (nedidelis)
1 saujelė razinos
1 arbatinis šaukštelis medus
1 arbatinis šaukštelis sviestas
1 žiupsnelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Eimantas
Gaminimo eiga:
  1. Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.

  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.

  4. Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Eimantas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų