
Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Obuoliai tešloje
-
Šventinis kelmas
-
Farširuota lydeka
-
Keptos krevetės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Omleto keksiukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Marinuota skumbrė
-
Japoniški suktinukai
-
Skrebučiai
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Naminė pica
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Sūrių užkandelė
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...