
Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti vėžiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Bulvių traškučiai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Kibinai
-
Pica
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė burokėlių patale
-
Žiemos skanumynas
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...