
Miltinukai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | soda |
80 gramų | sviestas |
šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos rožytės
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Lavašo sumuštiniai
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sūrio rutuliukai
-
Švediški vėžiai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Krevetės patale
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Švelnioji silkė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Čeburekai su grybais
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...