Miltinukai
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | soda |
| 80 gramų | sviestas |
| šiek tiek | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Bandelės iš batono
-
Sumuštinukai
-
Sulekta Speltos pica
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Velykų belaukiant
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Omletas
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Sauliaus kibinai
-
Farširuota lydeka
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Grybukai po sniegu
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Virti vėžiai
Miltinukai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Soda
-
Sviestas,
80 gramų - Grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus supilkite pieną, kiaušinį, ant peilio galo sodos ir išmaišykite į tešlą. Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio, supjaustykite nedideliais kvadratais ir du priešingus kvadrato kampus sujunkite. Virkite juos pasūdytame vandenyje, vėliau nukoškite, pakepkite aliejuje. Patiekite su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gintare
2015-11-23 15:19
O sviestas kam reikalingas?
-
(anonimas)
2009-09-22 13:33
:parselis: :alus: :bucinys:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
