
12 vienetų | bulvių |
300 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma. Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mocarelos užkandis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptos krevetės
-
Grybų užkandis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Vištienos file užkandis
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Pomidoriukai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Daržovių puokštė
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Mėsa įdarytos bulvės

-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma. Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
Komentarai (17)
-
meta
2011-02-01 08:51
bulves istepkit aliejumi,tada jos graziai apskrus, o .vidus bus minkstas
-
Aggne
2010-12-01 14:45
Na pabandysiu ir aš pasigaminti ;) Tik įdomu kokioje temperatūroje ir kiek laiko kepti %-) Tikėkimės, kad pavyks ;D
-
Gediminas
2010-11-14 18:54
O kas man pagamins bulvyciu ka ? ;p :-D
-
susidomejusi
2010-03-09 11:29
O kokioje temperaturoje kepti? Ir kiek laiko? :geda:
-
Renata
2010-03-09 02:52
:-D Tai buvo pirmas ano gyvenime pagamintas patiekalas :super:
-
as
2010-01-30 20:14
Labai skanu, tik mano mama bulves nepjaudavo per puse, o bulve isskobdavo ir tokius kaip grybukus padarydavo :super:
-
(anonimas)
2009-12-09 14:45
Manau, kad turi buti skanu :super: , pabandysiu as taip rytoj savo vyrui pietums pagaminti :-)
-
(anonimas)
2009-11-30 11:58
REIKES PAMEGINTI,NORS AS ZINAU TRUPUTELI KITAIP
-
(anonimas)
2009-11-30 10:25
manau skanu, isvaizda turetu buti nebloga. :super:
-
Rasca
2009-06-21 11:37
Atsimenu mama darydavo taip , reiks paprašyti kad dar kartą pagamintų, nes jau senai valgiau. Bet šiaip tai labai skanu :super: :jee: :soku2: