Makaronai su rūkyta mėsa
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
4 vienetai svogūnai
400 gramų morkos
200 gramų saliamis
125 mililitrai kečupas
šiek tiek paprika (maltos)
4 valgomieji šaukštai česnakas (laiškiniai, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronai su rūkyta mėsa

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Puode užvirinti 3 litrus pasūdyto vandens ir įpilti šaukštą aliejaus. Suberti makaronus, užvirinti, sumažinti ugnį ir virti. Išvirtus makaronus perdėti į sietą ir nuvarvinti.
Nuluptus svogūnus ir saliamį supjaustyti šiaudeliais ir nuolat maišant pakepinti su 2 šaukštais sviesto.
Sukrėsti kečupą ir užvirinti. Padažą pagardinti pagal skonį. Apibarstyti susmulkintais laiškinais česnakais. Nukelti nuo viryklės. Patiekti karštą su makaronais.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų