Keksas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 400 gramų | miltai |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 2 stiklinės | uogienė |
| 120 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir lydytu sviestu iki purumo.
2.
Pilame uogienę ir vėl išplakame.
3.
Persijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame į tešlą, vėl išmaišome.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Spanguolių keksiukai
-
Kiaušinių keksiukai
-
Kalėdinis keksiukas
-
Keksiukai – saldukai
-
Bananiniai keksiukai
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Braziliškas keksas
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Varškės keksas
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Dribsnių keksiukai
-
Dvispalvis keksas su šokoladu
-
Velykų pyragas
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Alinos keksiukai
-
Obuolių keksas
Keksas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Uogienė,
2 stiklinės -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir lydytu sviestu iki purumo.
Pilame uogienę ir vėl išplakame.
Persijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame į tešlą, vėl išmaišome.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
