Keksiukai su riešutais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušiniai
250 gramų miltai
80 gramų cukrus
80 mililitrų pienas
1 žiupsnelis druska
120 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 pakelis vanilinis cukrus
50 gramų riešutai (kapoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį jų palikti pabarstyti), supilti pieną ir gerai išmaišyti.
2.
Tešlos iki pusės pripildyti į formeles. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksiukai su riešutais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį jų palikti pabarstyti), supilti pieną ir gerai išmaišyti.

  2. Tešlos iki pusės pripildyti į formeles. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Jolanta 2015-02-06 22:18

    man cukraus per mazai


Daugiau receptų