Keksiukai su riešutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 250 gramų | miltai |
| 80 gramų | cukrus |
| 80 mililitrų | pienas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 120 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 pakelis | vanilinis cukrus |
| 50 gramų | riešutai (kapoti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį jų palikti pabarstyti), supilti pieną ir gerai išmaišyti.
2.
Tešlos iki pusės pripildyti į formeles. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės salotos
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Kvietinė košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Kukurūzų košė
-
Silkė su manų koše
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Ruginė košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Keksiukai su riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Pienas,
80 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
120 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Riešutai, kapoti,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišant po vieną įmušti kiaušinius. Suberti išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį jų palikti pabarstyti), supilti pieną ir gerai išmaišyti.
Tešlos iki pusės pripildyti į formeles. Apibarstyti likusiais riešutais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jolanta
2015-02-06 22:18
man cukraus per mazai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
