![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Karštos vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena |
1 gūželė | salotos |
3 skiltelės | greipfrutai |
1 | pomidorai |
50 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
2.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
4.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Studentiškos bulvės
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Kepti baklažanai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šventinė mišrainė
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kepti salierai
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Daržovių iešmai
-
Cukinija su ančiuviais
Karštos vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
100 gramų -
Salotos,
1 gūželė -
Greipfrutai,
3 skiltelės -
Pomidorai,
1 -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
50 gramų - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...