Karštos vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 100 gramų | vištiena |
| 1 gūželė | salotos |
| 3 skiltelės | greipfrutai |
| 1 | pomidorai |
| 50 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| 1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
2.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
4.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Grilyje keptos daržovės
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Šiltos salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šiltos daržovių salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Cukinija su ančiuviais
-
Kepti baklažanai
-
Karštos bulvių salotos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Šventinė mišrainė
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Šilta mišrainė
-
Studentiškos bulvės
-
Karštos daržovės
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
Karštos vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
100 gramų -
Salotos,
1 gūželė -
Greipfrutai,
3 skiltelės -
Pomidorai,
1 -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
50 gramų - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
