
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
šiek tiek | svogūnai (didelio) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | prieskoniai (Kotanyi ) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilta mišrainė
-
Keptos salotos su vištiena
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Karštos daržovės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Šventinė mišrainė
-
Studentiškos bulvės
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Salotos su lašiša
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kepti baklažanai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Kepti salierai
-
Karštos vištienos salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai - Baravykai, džiovinti
- Svogūnai, didelio
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Prieskoniai, Kotanyi
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...