
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
šiek tiek | svogūnai (didelio) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | prieskoniai (Kotanyi ) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Grybų salotos
-
Šiltos salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Karštos vištienos salotos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Karštos šparagų salotos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Šiltos daržovių salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Karštos salotos su kumpiu
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai - Baravykai, džiovinti
- Svogūnai, didelio
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Prieskoniai, Kotanyi
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...