Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai burokėliai (virti)
šiek tiek baravykai (džiovinti)
šiek tiek svogūnai (didelio)
šiek tiek druska
šiek tiek lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek mairūnas
šiek tiek prieskoniai (Kotanyi )
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiovinti grybai su troškintais burokėliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų