Šparaginės pupelės bulgariškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų šparaginės pupelės
100 gramų kiaulienos lašiniai (neriebūs)
2 valgomieji šaukštai acto
1 arbatinis šaukštelis garstyčios (padažas)
0.5 arbatinio šaukštelio cukrus
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai vynas (raudonas)
2 vienetai paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šparaginės pupelės bulgariškai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų