Šparaginės pupelės bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos šparagų salotos
- Karštos vištienos ir cukinijų salotos
- Keptos česnakinės bulvės
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Virtos bulvės su sviestu
- Karštos kukurūzų salotos
- Karštos bulvių salotos
- Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Šiltos salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Studentiškos bulvės
- Irinos bulvių iešmeliai
- Karštos kukurūzų salotos
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Keptos krevečių salotos
- Karštos daržovės
- Kepti baklažanai
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
Šparaginės pupelės bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...