Moliūgus ir svogūnus supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu arba aliejumi, įpilti sultinio ir ištroškinti.
Pupeles nusunkti, kumpį supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su daržovėmis.
Viską pagardinti cukrumi, druska, pipirais bei citrinų sultimis.
Išmaišyti, patiekiant pabarstyti petražolėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šilta mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | moliūgai (minkštimas) |
2 vienetai | svogūnai |
300 gramų | dešra |
240 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kepti baklažanai
-
Studentiškos bulvės
-
Šiltos salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos paprikų salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Karštos daržovės
-
Šiltos daržovių salotos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštos bulvių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Šilta mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai, minkštimas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Dešra,
300 gramų -
Pupelės, konservuotos,
240 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus ir svogūnus supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu arba aliejumi, įpilti sultinio ir ištroškinti.
Pupeles nusunkti, kumpį supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su daržovėmis.
Viską pagardinti cukrumi, druska, pipirais bei citrinų sultimis.
Išmaišyti, patiekiant pabarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...