Moliūgus ir svogūnus supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu arba aliejumi, įpilti sultinio ir ištroškinti.
Pupeles nusunkti, kumpį supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su daržovėmis.
Viską pagardinti cukrumi, druska, pipirais bei citrinų sultimis.
Išmaišyti, patiekiant pabarstyti petražolėmis.
Šilta mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | moliūgai (minkštimas) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 300 gramų | dešra |
| 240 gramų | pupelės (konservuotos) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos vištienos salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karštos šparagų salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Kepti baklažanai
-
Karštos paprikų salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Keptos salotos su vištiena
-
Šventinė mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Salotos su lašiša
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
Šilta mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai, minkštimas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Dešra,
300 gramų -
Pupelės, konservuotos,
240 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus ir svogūnus supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu arba aliejumi, įpilti sultinio ir ištroškinti.
Pupeles nusunkti, kumpį supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su daržovėmis.
Viską pagardinti cukrumi, druska, pipirais bei citrinų sultimis.
Išmaišyti, patiekiant pabarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
