Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | baklažanai |
| 3 vienetai | paprika (raudona) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 300 gramų | vištiena (file) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šiltos daržovių salotos
-
Salotos su lašiša
-
Šilta mišrainė
-
Šventinė mišrainė
-
Karštos paprikų salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos vištienos salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Kepti baklažanai
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Studentiškos bulvės
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Grilyje keptos daržovės
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Grybų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
