
Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilta mišrainė
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Daržovių iešmai
-
Karštos šparagų salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos bulvių salotos
-
Salotos su lašiša
-
Kepti salierai
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Karštos paprikų salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Studentiškos bulvės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilyje keptos daržovės
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...