Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Karštos kukurūzų salotos
- Karštos daržovės
- Keptos krevečių salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Grilyje keptos daržovės
- Šilta mišrainė
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Keptos česnakinės bulvės
- Šiltos daržovių salotos
- Kepti salierai
- Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...