Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Karštos bulvių salotos
- Kepti salierai
- Karštos kukurūzų salotos
- Aštrios krevetės grilyje
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Šventinė mišrainė
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Salotos su lašiša
- Keptos krevečių salotos
- Cukinija su ančiuviais
- Karštos vištienos ir cukinijų salotos
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Keptos česnakinės bulvės
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Keptos salotos su vištiena
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
- Karštos šparagų salotos
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...