
Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštos šparagų salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Kepti salierai
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Kepti baklažanai
-
Šilta mišrainė
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Grybų salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Salotos su lašiša
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...