
Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Karštos šparagų salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos daržovės
-
Grybų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Karštos vištienos salotos
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...