Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | baklažanai |
| 3 vienetai | paprika (raudona) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 300 gramų | vištiena (file) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos vištienos salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Grybų salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Cukinija su ančiuviais
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
