Vištiena pabarstoma kariu, pipirais, druska, apšlakstoma citrinų sultimis ir pakepinama įkaitintame alyvuogių aliejuje. Cukinija supjaustoma griežinėliais ir atskiroje keptuvėje pakepinama iš abiejų pusių kartu su paprika, o baigiant kepti apkepamas ir smulkiai pjaustytas poras. Patiekiama su argula žolelėmis.
Skanaus :)
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | cukinija (maža) |
1 sauja | gražgarstės |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | karis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Grybų salotos
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Salotos su lašiša
- Aštrios, karštos cukinijų salotos
- Cukinija su ančiuviais
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Karštos vištienos salotos
- Aštrios krevetės grilyje
- Šiltos salotos
- Karštos šparagų salotos
- Karštos paprikų salotos
- Šventinė mišrainė
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Irinos bulvių iešmeliai
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 valgomasis šaukštas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Gražgarstės,
1 sauja -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Alyvuogių aliejus
- Dižono garstyčios
- Karis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena pabarstoma kariu, pipirais, druska, apšlakstoma citrinų sultimis ir pakepinama įkaitintame alyvuogių aliejuje. Cukinija supjaustoma griežinėliais ir atskiroje keptuvėje pakepinama iš abiejų pusių kartu su paprika, o baigiant kepti apkepamas ir smulkiai pjaustytas poras. Patiekiama su argula žolelėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...