Kepti baklažanai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | baklažanai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustyti, 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.
2.
Riekeles kepti angt grotelių.
3.
Ant iškepusių išspausti česnako.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Grybų salotos
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Salotos su lašiša
- Aštrios, karštos cukinijų salotos
- Cukinija su ančiuviais
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Karštos vištienos salotos
- Aštrios krevetės grilyje
- Šiltos salotos
- Karštos šparagų salotos
- Karštos paprikų salotos
- Šventinė mišrainė
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Irinos bulvių iešmeliai
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
Kepti baklažanai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną supjaustyti, 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.
Riekeles kepti angt grotelių.
Ant iškepusių išspausti česnako.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...