Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų rūgštynės
3 valgomieji šaukštai sviestas (tirpintas)
2 vienetai svogūnai (galvutės)
2 valgomieji šaukštai petražolės (smulkintos)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplautos rūgštynės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, truputį nuspaudžiamos ir supjaustomos. Į keptuvę dedami 2 šaukštai lydyto sviesto, sudedami supjaustyti svogūnai ir troškinama, kol suminkštės. Tada sudedamos išvirtos ir supjaustytos rūgštynės, petražolės, 2 šaukštai lydyto sviesto, pabarstoma druska, troškinama. Pabaigoje, sudedami išplakti kiaušiniai ir dar troškiname kelias minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautos rūgštynės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, truputį nuspaudžiamos ir supjaustomos. Į keptuvę dedami 2 šaukštai lydyto sviesto, sudedami supjaustyti svogūnai ir troškinama, kol suminkštės. Tada sudedamos išvirtos ir supjaustytos rūgštynės, petražolės, 2 šaukštai lydyto sviesto, pabarstoma druska, troškinama. Pabaigoje, sudedami išplakti kiaušiniai ir dar troškiname kelias minutes.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų