
Aštrios, karštos cukinijų salotos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | cukinija (mažos) |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sezamas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija perpjauti išilgai ir tuomet skiltelėmis. Pamirkyti šaltame vandenyje apie 10 minučių.
2.
Cukinijas nukošti.
3.
Svogūną ir česnaką susmulkinti, maišyti su cukinijomis, taip pat bert čili, sezamo sėklas, pilti aliejų. Išmaišyti.
4.
Kepti įkaitintoje keptuvėje, vis pamaišant, apie 15 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti baklažanai
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Salotos su lašiša
-
Keptos salotos su vištiena
-
Cukinija su ančiuviais
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Karštos paprikų salotos
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Daržovių iešmai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Karštos daržovės
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Karštos bulvių salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
Aštrios, karštos cukinijų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukinija, mažos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinija perpjauti išilgai ir tuomet skiltelėmis. Pamirkyti šaltame vandenyje apie 10 minučių.
Cukinijas nukošti.
Svogūną ir česnaką susmulkinti, maišyti su cukinijomis, taip pat bert čili, sezamo sėklas, pilti aliejų. Išmaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje, vis pamaišant, apie 15 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...