![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Studentiškos bulvės
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Kepti baklažanai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šventinė mišrainė
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kepti salierai
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Daržovių iešmai
-
Cukinija su ančiuviais
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...