Keptos krevečių salotos
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas paprika (pjaustytos juostelėmis)
200 gramų krevetės be kevalo
šiek tiek špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų)
10 vienetų cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis)
50 gramų sūris (bet koks, tarkuotas)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos krevečių salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų