Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
| 200 gramų | krevetės be kevalo |
| šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
| 10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
| 50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos daržovės
-
Karštos vištienos salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Studentiškos bulvės
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Kepti baklažanai
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Karštos šparagų salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Daržovių iešmai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos su lašiša
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
