Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
| 200 gramų | krevetės be kevalo |
| šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
| 10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
| 50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Grilyje keptos daržovės
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Kepti salierai
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šiltos salotos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
