Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
| 200 gramų | krevetės be kevalo |
| šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
| 10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
| 50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Šventinė mišrainė
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Cukinija su ančiuviais
-
Kepti baklažanai
-
Karštos daržovės
-
Šiltos salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Daržovių iešmai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Karštos salotos su kumpiu
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
