
Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Salotos su lašiša
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Kepti baklažanai
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Karštos šparagų salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Šventinė mišrainė
-
Studentiškos bulvės
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos paprikų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Šilta mišrainė
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Karštos kukurūzų salotos
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...