Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Žuvies tortas
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Silkė patale
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Valentino sumuštinukai
-
Vištienos file užkandis
-
Mini picos su majonezu
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Vėrinukai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Krevečių sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šokoladinės vynuogės
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
