Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Obuoliai tešloje
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Faršo vyniotinis
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Vytintos stintos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Omleto keksiukai
-
Vėrinukai
-
Bulvės daniškai
-
Sūrių užkandelė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Švilpikai
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
