
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Keptas varškės sūris
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Sūrio rutuliukai
-
Tortilijų suktinukai
-
Keptos krevetės
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Užklota pica
-
Skrebučiai
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Silkės užkandelė
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Sūrio ritinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Šventinis kelmas
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...