
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meilės pica su Spelta
-
Obuoliai su varške
-
Skrebučiai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Užkanda "Lelijos"
-
Silkės su citrina
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Karaimų kibinai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krevetės patale
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Vėrinukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Keptas varškės sūris
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Spalvingi iešmeliai
-
Įdaryti kiaušiniai
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...