Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepta duona - kitaip
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Traktoristo pietūs
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Olandiška silkė
- Kepenėlių tortas
- Vaisių užkandėlė "Havajai"
- Lašišos sumuštinukai
- Įdaryti pievagrybiai
- Kiaušinienė
- Stirnienos vyniotiniai
- Šventinis kelmas
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Kaliaropių kepsniukai
- Silkė su morkomis
- Duona su įdaru
- Pakora
- Pica, kepta keptuvėje
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...