
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti moliūgai
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Pica
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Bulvių pyragėliai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Helovyno voriukai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Įdaryti agurkėliai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Džiovinti kopūstai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kepti kiaušiniai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omleto keksiukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...