
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Vytintos dešros
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sūrio suktinukai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Silkutė su cinamonu
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Sultingas Kebabas
-
Paprastas burgeris
-
Gaivi sūrio užkandėlė
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...