
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
500 gramų | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
400 gramų | kopūstai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Dribsnių sausainiai
-
Amerikietiški sausainiai
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Ruginė duona
-
Dešriukai
-
Keksas "Boba"
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Pynutės
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Mini raguoliai
-
Burokėlių pyragas
-
Sausainiai su migdolais
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Spurgos iš varškės
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
500 gramų -
Kopūstai,
400 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...