
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
500 gramų | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
400 gramų | kopūstai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su kokosu ir šokoladu
-
Riešutinis pyragas
-
Magiški keksiukai
-
Trijų pienų tortas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Avižiniai sausainiai
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Apvaliosios bandelės
-
Pyragas su persikais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Obuolių pyragas
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Bandelės prie arbatos
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas su varškės kremu
-
Mano naminė duona
-
Pyragas „Trys norai“
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
500 gramų -
Kopūstai,
400 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...