
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
500 gramų | tešla (sluoksniuota, bemielė) |
400 gramų | kopūstai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
3.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
4.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Pica su šprotais
-
Susuktukai su moliūgu
-
Ryžių pyragas su silke
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Šokoladinis gardumynas
-
Žagarėliai
-
Šokoladinis pyragas
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Niujorko pyragas
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Bandelės su varške
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Sveikuoliški keksiukai
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kopūstų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Tešla, sluoksniuota, bemielė,
500 gramų -
Kopūstai,
400 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapojame svogūną ir kopūstus.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir sudedame svogūnus. Kepiname 1-2 minutes. Tuomet sudedame kopūstus įpilame pusę stiklinės vandens ir troškiname, kol nelieka vandens. Įmaišome druskos.
Tešlą supjaustome stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dedame kopūstų įdaro ir sulenkiame. Kraštus užspaudžiame.
Kepame 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...