
Sausainukai "Sraigės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
3 vienetai | sūrelis (varškės, saldus) | |
šiek tiek | soda (nugesinta actu, ant peilio galo) | |
2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
1 stiklinė | cukrus | |
šiek tiek | aguonų | |
Tešlai: | ||
200 gramų | margarinas | |
Pertepimui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikystės skarelės
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Smėlinukai
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Alaus sausainiai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Grybukai
-
Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Voveraitės
-
„Torketti“
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Aguoniniai sausainėliai
Sausainukai "Sraigės"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūrelis, varškės, saldus,
3 vienetai - Soda, nugesinta actu, ant peilio galo
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė - Aguonos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Margarinas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžius sūrelius su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus ir sodą bei išminkykite tešlą. Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus. Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis . Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusė valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...