
Imbieriniai keksiukai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų | miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malto imbiero |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
250 mililitrų | kefyras |
125 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
2.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
3.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Pyragėlis su uogomis
-
Baltijos pyragėliai
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Pyragas aguonėlė
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Šventiniai žaliukai
-
Bulvinės bandelės
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Varškės spurgos
-
Kapučininiai keksiukai
-
Mikro keksiukai
-
Rudeniniai grybukai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Imbieriniai keksiukai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Aguoniniai pyragėliai
Imbieriniai keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Maltas imbieras,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Kefyras,
250 mililitrų -
Sviestas,
125 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Į specialų keksų kepimo indą įklokite popierinius keksiukų indelius.
Inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi, kartu sumaišykite kefyrą ir ištirpdytą sviestą. Supilkite skystą turinį į miltų mišinį, atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
Dideliu šaukštu krėskite tešlą į indelius, paskirstykite ją po lygiai ir kepkite apie 18–20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...