
Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Seniai besmegeniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Originalūs sumuštiniai
-
Vorų užkandėlė
-
Kibinai
-
Pitos su grybais
-
Vištos spurgos
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Keptos bulvės
-
Grybų užtepelė
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Įdaryti artišokai
-
Bulvytės fri
-
Kiaušinienė
-
Cukinijos lazdeles
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...