
Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Silkės užkandėlė
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Daržovės drebučiuose
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Šventiniai krepšeliai
-
Silkės ir bulvės susitikimas
-
Pikantiškos morkytės
-
Bulvytės fri
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Vėrinukai
-
Silkė su ryžiais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...