Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas varškės sūris
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Silkė su daržovėmis
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Bulvių traškučiai
- Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- Sūrio rutuliukai
- Šulinėliai su žandenomis
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Keptas sūris
- Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Bulvės daniškai
- Tortilijos su kumpeliu
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Omletas su krabų lazdelėmis
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...