
Grybų sūris
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fokačija su pagardais
-
Hamburgeris
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Lavašo suktinukai
-
Kibinai
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Silkė su paprikomis
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Bulviniai traškučiai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Šokoladinės braškės
-
Omletas
Grybų sūris
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
200 gramų - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai išverdami pasūdytame vandenyje, nusunkiami, ataušinami. Grybai ir svogūnai sumalami, pridedama sviesto, pipirų, druskos, išmaišoma ir plakama porcelianiniame inde mentele, kol masė pasidarys puri. Paskui sudedama į formą ar į padėklą ir ataušinama.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...