Gardūs vištienos kepsneliai
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
| 0.5 stiklinės | garstyčios (neaštrios) |
| 1 kilogramas | vištienos filė |
| 0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pasūdome ir apie 30 min. paliekame pastovėti. Lėkštėje sumaišome, miltus, džiūvėsėlius, riešutus, pipirus, raudonėlius. Supjaustytus filė gabaliukus pavoliojame garstyčiose, tada mišinyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų maltinukai lenkiškai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Spageti su kukuliais
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Naminiai kotletukai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Omletas su žirneliais
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Aurimo šašlykas
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Suktinukai patale
-
Cukinijų apkepas
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos sparneliai su medumi
Gardūs vištienos kepsneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Garstyčios, neaštrios,
0.5 stiklinės -
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pasūdome ir apie 30 min. paliekame pastovėti. Lėkštėje sumaišome, miltus, džiūvėsėlius, riešutus, pipirus, raudonėlius. Supjaustytus filė gabaliukus pavoliojame garstyčiose, tada mišinyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
