Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Epoetito tortas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai (Biskvitui) |
| 230 gramų | cukrus |
| 230 gramų | kvietiniai miltai |
| 20 gramų | kepimo milteliai |
| 60 gramų | aliejaus |
| 1 vienetas | vanilinis cukrus (pakeliuose) |
| 700 gramų | jogurtas (pertepimui) |
| 450 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 30 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Bananų skanėstas
-
Aronijų pudingas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Glazūruota varškė
-
Bakalieno Tinginys
-
Kukurūzų skanėstas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Kuskuso desertas
-
Tiramisu gaminimas
-
Degtinės ledai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Moliūginiai saldainiai
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Žiemos skanumynas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
Epoetito tortas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, Biskvitui,
5 vienetai -
Cukrus,
230 gramų -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Aliejus,
60 gramų -
Vanilinis cukrus, pakeliuose,
1 vienetas -
Jogurtas, pertepimui,
700 gramų -
Grietinėlė, 35%,
450 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai