Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus

Epoetito tortas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (Biskvitui) |
230 gramų | cukrus |
230 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | kepimo milteliai |
60 gramų | aliejaus |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakeliuose) |
700 gramų | jogurtas (pertepimui) |
450 mililitrų | grietinėlės, 35% |
30 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Tiramisu gaminimas
-
Spurgytės su kremu
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Saldainiai su riešutais
-
Guminukai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Varškės spurgos
-
Tinginys su riešutais
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Pertepti vafliai su spanguolių džemu
-
Citrininis kukis
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Mamos Mazarino pyragas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Naminė karamelė
-
„Šokoladinis miškas“
Epoetito tortas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, Biskvitui,
5 vienetai -
Cukrus,
230 gramų -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Aliejus,
60 gramų -
Vanilinis cukrus, pakeliuose,
1 vienetas -
Jogurtas, pertepimui,
700 gramų -
Grietinėlė, 35%,
450 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai