Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus

Epoetito tortas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (Biskvitui) |
230 gramų | cukrus |
230 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | kepimo milteliai |
60 gramų | aliejaus |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakeliuose) |
700 gramų | jogurtas (pertepimui) |
450 mililitrų | grietinėlės, 35% |
30 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai imbieriniai meduoliai
-
Dribsnių kokteilis
-
Ledai ant pagaliuko
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Vasariški pusryčiai
-
Pikantiškas obuolių ir graikinių riešutų pyragas
-
Vaniliniai morengai
-
Pudingas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Vaisinė želė
-
Karštas šokoladas
-
Gaivus desertas
-
Nugos tortas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Migdolinė tarta
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Šokoladinis desertas
-
Kisielinis desertas
Epoetito tortas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, Biskvitui,
5 vienetai -
Cukrus,
230 gramų -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Aliejus,
60 gramų -
Vanilinis cukrus, pakeliuose,
1 vienetas -
Jogurtas, pertepimui,
700 gramų -
Grietinėlė, 35%,
450 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai