Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Krepšeliai su grybais
-
Bandelės iš batono
-
Vegetariški čeburėkai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Meilės pica su Spelta
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Sojos paštetas
-
Pyragėliai su kmynais
-
Keptas sūris
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Duonos riekutės tešloje
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Silkės su citrina
-
Traškios sūrio lazdelės
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...