Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Olgos šventinė silkutė
- Kepta duona su padažu
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Mažos sūrio picos
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Naminiai kebabai su vištiena
- Švediški vėžiai
- Bulvių traškučiai
- Apkeptas sūris
- Sumuštiniai su sūriu
- Spalvingi iešmeliai
- Varškės kamuolėliai
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Daržovės drebučiuose
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Įdaryti agurkai
- Omletas su kumpiu
- Vėrinukai
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Žuvies tortas
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...