Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Vasariškas omletas
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Tradicinė silkė
-
Vaisių vėrinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai
-
Įdarytos paprikos
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...