Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | dešrelės |
| 1 stiklinė | raudonas vynas |
| 50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Pica
-
Sūrio lazdelės
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Velykų belaukiant
-
Skanios "Bačkutės"
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdarytos bandelės
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Šventiniai braškių vėrinukai
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
