Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | dešrelės |
| 1 stiklinė | raudonas vynas |
| 50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio rutuliukai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Naminiai traskuciai
-
Įdarytas agurotis
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Dinos sumuštinukai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Omleto keksiukai
-
Sūrio lazdelės
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Traktoristo pietūs
-
Keptos krevetės
-
Aluje virti vėžiai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Užkandis su vytinta jautiena
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
