Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Duonos "suši"
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Braškės šokolade
-
Silkė su plakta grietine
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Šokoladinės braškės
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Šaltiena
-
Pikantiškos sraigės
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Sojos paštetas
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Brusketa
-
Omletas mažiesiems
-
Silkutė su cinamonu
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...