Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | moliūgai |
| šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Bulvių košė su sūriu
-
Bulvių košė su grybais
-
Vaikiška tyrelė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Porai su ryžiais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Kepti obuoliai
-
Ropių piure
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Skani bulvių košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Biri grikių košė
-
Žirnių tyrė
-
Manų košės kukuliai
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
