1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Moliūginė košė
- Kepti obuoliai
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Grikių gėlės
- Žirnių ir bulvių košė
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Kepta manų košė su pasukomis
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių košė su grybais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Grikių plovas su vištiena
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Manų košė su bananais
- Manų košė su moliūgu
- Žirnių tyrė
Ryžių košė moliūge
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.