Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.

Ryžių košė moliūge
INGREDIENTAI:
1 vienetas | moliūgai |
šiek tiek | ryžiai (gali būti ir kitos kruopos) |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani grikių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Manų košė su riešutais
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Rytietiškas rizotas
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Avižinės košės pudingas
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių košė su cukinija
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Airijos bulvių košė
-
Ryžių košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Ryžių košė moliūge
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 vienetas - Ryžiai, gali būti ir kitos kruopos
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vidiutinio dydžio moliūgui nupjauname viršūnę, šaukštu išvalome vidų nuo sėklų, gerai nuvalome sieneles.
Į gautą moliūgo "indą" suberiame gerai perplautus ryžius (miežius, perlines ar kurias kitas kruopas), kubeliais supjaustytas morkas arba razinas, užpildant gautąjį indą iki pusės.
Uždengiam nupjautuoju dangčiu, dedam į orkaitę, įkaitintą iki 200C.
Kepant galima įpilti truputį pieno arba grietinėlės.
Jei moliūgas vandeningas, nieko pilti nereikia.
Perpjaunam moliūgą kartu su koše.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...