Bulvių dubenėliai
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių (virtos) |
| 3 vienetai | bulvių (virtos) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su ryžiais
-
Keptos krevetės
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Grybai krepšeliuose
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Džiovinti kopūstai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Sūrio rutuliukai
-
Sojos paštetas
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
Bulvių dubenėliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos,
12 vienetų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
Reklama:
Komentarai (8)
-
jovita
2011-10-26 12:33
man keista kat nereikia krakmolo as bijau kat jie subires.... :-)
-
Linksmute
2010-01-15 17:18
Mes tai si patiekala vadiname "pirstu bakst". Suvoliojam rutuliuka ir tiesiog bakstelt pirstu i viduri.Jokiu dubeneliu nereikia formuot , nes rutuliukai turi buti nedideli , kitaip nebus skanu.Lenkai sita patiekala , kiek zinau,kleckais vadina.Einu gaminti - nezinau kiek metu nedariau. :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
