Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
INGREDIENTAI:
| 115 gramų | bulvių (virtos, maltos) |
| 1 valgomasis šaukštas | mielės (sausos) |
| 175 gramai | kvietiniai miltai |
| 300 mililitrų | vanduo (šiltas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
| 6 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 6 vienetai | lašiša (rūkyta, riekelėmis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
| šiek tiek | citrinos (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Bananų pracūziškų skrebučių gaminimas
-
Morkos su pievagrybiais
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Studentiški pusryčiai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptas kalakutas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Keptas upėtakis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Balandėliai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos, maltos,
115 gramų -
Mielės, sausos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Vanduo, šiltas,
300 mililitrų - Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Lašiša, rūkyta, riekelėmis,
6 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
