Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
INGREDIENTAI:
| 115 gramų | bulvių (virtos, maltos) |
| 1 valgomasis šaukštas | mielės (sausos) |
| 175 gramai | kvietiniai miltai |
| 300 mililitrų | vanduo (šiltas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
| 6 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 6 vienetai | lašiša (rūkyta, riekelėmis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
| šiek tiek | citrinos (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Ponios cepelinai"
-
Sotūs pietūs
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Steikai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Šašlykai vyno marinate
-
Helovino vakarienė
-
Skani zuvytė
-
Vištienos plovas
-
Neringos kepsnys
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Keptas kumpis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos, maltos,
115 gramų -
Mielės, sausos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Vanduo, šiltas,
300 mililitrų - Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Lašiša, rūkyta, riekelėmis,
6 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
