Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.

bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
INGREDIENTAI:
115 gramų | bulvių (virtos, maltos) |
1 valgomasis šaukštas | mielės (sausos) |
175 gramai | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | vanduo (šiltas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 vienetai | lašiša (rūkyta, riekelėmis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
šiek tiek | citrinos (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Bulvių plokštainis
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Makaronai su tunu ir baklažanais
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
-
Brokolių apkepas
-
Kepta šoninė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Laukinis sūris
-
Mėsos kukuliai
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, virtos, maltos,
115 gramų -
Mielės, sausos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Vanduo, šiltas,
300 mililitrų - Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Lašiša, rūkyta, riekelėmis,
6 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...