
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Užkanda "Braškės"
-
Sūrios lazdelės
-
Suši
-
Suktukai su varške
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Sūrio ritinukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinukai Kūčioms
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi