
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kibinai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Grybukai po sniegu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Daržovių puokštė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Velykiniai viščiukai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi