
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Lašišos rafaelo
-
Galva
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Omletas su krevetėmis
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Įdaryti pomidorai
-
Keptos krevetės
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi