
2 riekės | batonas |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas ( VILNIUS) |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
2 riekės | sūris |
1 saujelė | vištiena |
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Mėsos pyragas
-
Kopūstų apkepas
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Bulvių suflė
-
Bulviškienė
-
Kukurūzų apkepas su žirneliais
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Lazanija su Bolonijos padažu
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Daržovių apkepas su šalto rūkymo kiaulienos file
-
Žuvies apkepas
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Mėsos pynutės
-
Batono-obuolių apkepas
-
"Kiaušinienė" pietums
-
Špinatų apkepas su varške
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Morkos su pievagrybiais
-
Ryžių apkepas
Batono pudingas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Batonas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Sūris,
2 riekės -
Vištiena,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelį ištepti sviestu.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.