Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
| 2000 gramų | obuoliai |
| 1000 gramų | moliūgai |
| 1000 gramų | apelsinų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Morkų ir bulvių košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Ropių piure
-
Grikiai su vištiena
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Airijos bulvių košė
-
Melionų- manų košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Sauliaus manų košė
-
Virti žirniai
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
