
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Sauliaus manų košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Moliūgų košė su medumi
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Manų košė su riešutais
-
Šventinis grikių rizotas
-
Ropių piure
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių rizotas
-
Ryžių košė su cukinija
-
Špinatų tyrė
-
Perlinių kruopų košė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...