Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
| 2000 gramų | obuoliai |
| 1000 gramų | moliūgai |
| 1000 gramų | apelsinų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių tyrė
-
Bulvių košė su grybais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Grikių gėlės
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Manų košė su moliūgu
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Manų košė su bananais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Špinatų tyrė
-
Morkų ir bulvių košė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
