
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnienė su grybais
-
Virti žirniai
-
Bulvių košė su grybais
-
Obuolių košė
-
Manų košės kukuliai
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Moliūgų košė su medumi
-
Puri ryžių košė
-
Manų košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Avižinė košė
-
Grikių gėlės
-
Manų košė su moliūgu
-
Skani avižinė košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...