
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Karamelinė košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kukurūzų košė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Bulvių košė
-
Manų košė su moliūgu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Grikiai termose
-
Desertinė grikių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Avižinės košės pudingas
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Grikių košė su sūriu
-
Ruginė košė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...