Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių kukuliai
- Bulvių košė su sūriu
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Avižinės košės apkepas
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Rabarbarų tyrė
- Saldi makaronų košė
- Perlinių kruopų košė
- Sauliaus manų košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Biri perlinių kruopų košė
- Manų košė su riešutais
- Arvydo paprasta grikių košė
- Smaližių avižinė košė
- Moliūgų-obuolių džemas
- Skani bulvių košė
- Rytietiškas rizotas
- Vištiena su bulvių koše
- Avižinė košė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...