
Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su manų koše
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Skani grikių košė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Airijos bulvių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Bulviškienė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Manų košės kukuliai
-
Karamelinė košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Obuolių košė
-
Sorų kruopų košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...