Grikių košė su pievagrybių padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek pienas
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
500 gramų grikiai
5 vienetai pievagrybiai
1 vienetas sultinys (kubeliais)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grikių košė su pievagrybių padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų