Grikių košė su pievagrybių padažu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | grikiai |
| 5 vienetai | pievagrybiai |
| 1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikiai su vištiena
-
Desertinė grikių košė
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių gėlės
-
Šventinis grikių rizotas
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikių rizotas
-
Biri grikių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikiai termose
-
Grikių plovas su vištiena
-
Sauliaus manų košė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
Grikių košė su pievagrybių padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Pienas
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grikiai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
