Aguročių blynai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų aguročio
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (tirpinti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguročių blynai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Jurgita 2011-10-11 12:04

    Tai lietiniai buna per visa keptuve. Blynu gi visokiu rusiu. Cia ne sklindziai. Cia puikiausi blynai :) Butinai reikes isbandyti :)


  • Vincentas 2008-07-10 22:01

    Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu


Daugiau receptų