Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | pienas |
| 80 gramų | batonas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 250 gramų | vištienos filė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Varškėčiai
-
Varškėčiai su kondensuotu pienu
-
Blyneliai
-
Čekiški langošai
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai
-
Meilės blynai
-
Virtų bulvių blyneliai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Slyvų blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
-
Blynai be aliejaus
-
Kepti varškėčiai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
