Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Burokėlių blynai su varške
-
Lietiniai su padažu
-
Blyneliai su varške ir bananais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Varškės blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Varškės blyneliai
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...