Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | pienas |
| 80 gramų | batonas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 250 gramų | vištienos filė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Mieliniai blynai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Pomidorų blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Vištienos blyneliai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Blynai iš patisonų
-
Blynai su grybais
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Kaliaropių blyneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Žuvies ir pupelių blynai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
