Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Obuolių sklindžiai
-
Blynai "Širdukės"
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Moliūgų blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Grikių blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Bulviniai blynukai su grybukų padažu
-
Mieliniai blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Bananiniai blyneliai
-
Moliūgų blynai
-
Blynai iš patisonų
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...