Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Slyvų blyneliai
- Čirviniai blynai
- Rudeniški cukinijų blyneliai
- Bulviniai blynai
- Tobulieji varškėčiai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Blyninės picos iš bulvių
- Mielinė širdelė
- Burokėlių blynai su varške
- Varškės blynai
- Blynai kitaip
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Blynai be aliejaus
- Bulviniai blynai
- Aromatingieji varškėčiai
- Rudens blynai
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Avižinių dribsnių blynai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...