Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Alaus lietiniai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Sklindžiai su spirgais
-
Kopūstų blyneliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynukai
-
Kriaušiniai
-
Kopūstų maltiniai
-
Žuvies spurgytės
-
Bulvinė pica
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Vafliukai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...