Varškės torčiukas su persikais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Aš norėjau nesaldaus torčiuko, man užteko saldumo nuo kompoto, tai cukraus daugiau nedėjau. Aš norėjau nesaldaus torčiuko, man užteko saldumo nuo kompoto, tai cukraus daugiau nedėjau. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškė (trinta)
200 gramų grietinėlės, 35%
200 gramų konservuotų persikų
2 vienetai ciberžolė
1 vienetas citrinos
50 gramų juodojo šokolado
1 sauja džiovintų slyvų
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.
2.
Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.
3.
Papuošti tirpintu šokoladu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės torčiukas su persikais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Aš norėjau nesaldaus torčiuko, man užteko saldumo nuo kompoto, tai cukraus daugiau nedėjau. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.

  2. Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.

  3. Papuošti tirpintu šokoladu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (3)


  • judita 2017-04-15 16:03

    Taip ir neaisku ka su ta citrina daryti


  • ilma 2017-04-07 13:44

    kiek želatinos?


Daugiau receptų