Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.
Tobulas mėsainis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | maltiniai (jautienos) |
1 vienetas | bandelės |
1 lapas | salotos |
2 valgomieji šaukštai | padažas (medaus - garstyčių) |
šiek tiek | pomidorai |
1 skiltelė | sūris (mėgstamas) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (sumaišytas su pomiodorų padažu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su mėsa
- Cinamoninės sraigutės
- Bandelės su aguonomis
- Įdarytos bandelės
- Švediškos bandelės
- Sūrio pyragėliai
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su kopūstais
- Pusryčių bandelės
- Bandelės su varške
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Karštos bandelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
- Bandelės su varške
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Naminė bulka su sezamais
- Bandelės su grybais
- Pynutės
Tobulas mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Maltiniai, jautienos,
2 vienetai -
Bandelės,
1 vienetas -
Salotos,
1 lapas -
Padažas, medaus - garstyčių,
2 valgomieji šaukštai - Pomidorai
-
Sūris, mėgstamas,
1 skiltelė -
Majonezas, sumaišytas su pomiodorų padažu,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...