1 stiklinė | ryžiai (apvaliagrūdžiai) |
4 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
5 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų apkepas su razinomis
- Grikių gėlės
- Makaroniada
- Ropių piure
- Kukurūzų kruopų košė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Karamelinė košė
- Biri grikių košė
- Airijos bulvių košė
- Moliūgų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Moliūgų košė su medumi
- Šventinis grikių rizotas
- Manų košė su vaisiais
- Grikių košė su daržovėm
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Avižinės košės apkepas
- Manų košė su moliūgu
Ryžių košė
-
Ryžiai, apvaliagrūdžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
4 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
5 arbatiniai šaukšteliai - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius perplauti, suberti į puodą, užpilti stikline vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinti, kol ryžiai sugers vandenį. Įmaišyti druską.
Ryžius sukrėsti į kepimo indą su dangčiu, suberti cukrų, supilti karštą pieną, gerai išmaišyti, uždengti ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
P. S. pusę pieno galima pakeisti vandeniu, o vietoje cukraus įpilti saldinto kondensuoto pieno, įberti razinų ar kitokių džiovintų vaisių ar uogų. Labai lengvai paruošiama ir labai skani košė :)